Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

Algemene voorwaarden behandelingen

Bekijk de uitgebreide algemene voorwaarden op deze pagina. 
Onderstaande heeft vooral betrekking op de behandelingen.

Annuleringsvoorwaarden

LET OP! Annuleringen binnen 48 uur krijgen een 50% factuur, annuleringen binnen 24 uur krijgen een 100% factuur. Bij annulering van een gratis intake zal €50,- in rekening worden gebracht.

 

Artikel 1 – Identiteit van de ondernemer

Vivian Heemskerk | VIVE Huidtherapie

Langevaart 19, 2231 GA Rijnsbrug

Bezoekadres Zwaaikom 9 2225 HX Katwijk aan Zee

0031 6 15 64 71 26

E-mailadres: info@vivehuidtherapie.nl

KvK-nummer: 78463688

Btw-identificatienummer: NL003333592B39

Huidtherapeut
AGB VIVE Huidtherapie = 90068053

AGB Vivian Heemskerk = 90106617

NVH Registratie = 505218

 

Artikel 2 – Herroepingsrecht

Bekijk hier de pagina voor het herroepingsrecht

Bij levering van producten:

  1. Bij de aankoop van producten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de consument of een vooraf door de consument aangewezen en aan de ondernemer bekendgemaakte vertegenwoordiger.
  2. Tijdens de bedenktijd zal de consument zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken (niet gebruiken) voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren (met seal) , conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. Verzendkosten zijn voor de consument.
  3. Wanneer de consument gebruik wenst te maken van zijn herroepingsrecht is hij verplicht dit binnen 14 dagen, na ontvangst van het product, kenbaar te maken aan de ondernemer. Het kenbaar maken dient de consument te doen middels het modelformulier. Nadat de consument kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht dient de klant het product binnen 14 dagen retour te sturen. De consument dient te bewijzen dat de geleverde zaken tijdig zijn teruggestuurd, bijvoorbeeld door middel van een bewijs van verzending.
  4. Indien de klant na afloop van de in lid 2 en 3 genoemde termijnen niet kenbaar heeft gemaakt gebruik te willen maken van zijn herroepingsrecht resp. het product niet aan de ondernemer heeft teruggezonden, is de koop een feit.

Bij levering van diensten:

  1. Bij levering van diensten heeft de consument de mogelijkheid de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende ten minste 14 dagen, ingaande op de dag van het aangaan van de overeenkomst.
  2. Om gebruik te maken van zijn herroepingsrecht, zal de consument zich richten naar de door de ondernemer bij het aanbod en/of uiterlijk bij de levering ter zake verstrekte redelijke en duidelijke instructies.

Bij behandelingen:

7. Annuleren binnen 48 uur voor de afspraak = 50% factuur van de geboekte afspraak

8. Annuleren binnen 24 uur voor de afspraak = 100% factuur van de geboekte afspraak

9. Bovenstaande bij een intake = factuur van €50,-

 

Artikel 3 – Informed consent

Indien een HydraFacial, peeling of Cosmelan behandeling wordt uitgevoerd:

Ik ben op de hoogte van de toepassing van het informed consent.

Ik geef de huidtherapeut van VIVE Huidtherapie toestemming om een peeling uit te voeren op mijn gezicht, hals, decollete of lichaam; eenmalig of in kuurverband. Hiermee bevestig ik dat de behandelaar mij vooraf volledig heeft geïnformeerd over de totale behandeling en de eventuele risico’s of bijwerkingen die hieraan zijn verbonden.

Ik heb dit volledig begrepen en geef vrijwillig toestemming voor deze behandeling. Direct na de behandeling kan mijn huid rood, warm en strak aanvoelen. Dit kan 1-5 dagen na de behandeling aanhouden en mijn huid kan gedurende die dagen ook schilferen en/of trekkerig en droog aanvoelen. De aard van deze nawerking is al naar gelang de conditie van mijn huid, de diepte van de peeling, het aantal lagen dat is aangebracht, de inwerktijd op mijn huid en de eventuele combinatie van de peeling met andere vooraf besproken behandelingen. 

Een mild gevoel van zonnebrand is gewoon bij deze huidverbeterende behandelingen en dit gevoel houdt vaak aan tot 48 uur na de peeling. Het is niet aan te raden direct make-up aan te brengen op de pas behandelde huid. De dag na de peeling mag weer make-up worden aangebracht. Om de beste resultaten te bereiken is het eventueel nodig om meerdere peelingbehandelingen te ondergaan of een combinatie van diverse huidverbeterende behandelingen. 

Na peelings is het absoluut noodzakelijk elke dag minimaal zonbescherming factor 30 te gebruiken tot 3 weken na de laatste peeling, volg hiervoor de aanwijzingen op de verpakking. Ik vermijd scrubben, exfolianten (producten met glycolzuur, retinol of salicylzuur) gedurende 5-7 dagen na de peeling en gebruik de door de behandelaar geadviseerde producten voor thuisverzorging om de meest optimale resultaten te behalen. 

Ik verklaar hierbij:
• Dat ik alle adviezen ga opvolgen die ik van mijn behandelaar krijg aangaande huidverbetering, peelings, instructies, nabehandelingen en verzorging thuis.
• Dat ik alle medische gegevens benoem in het intake formulier en doorgeef aan de behandelaar.
• Dat ik weet dat ik iedere (medische) verandering zo spoedig mogelijk moet doorgeven omdat dit het resultaat van de behandeling kan beïnvloeden.
• Dat ik op de hoogte ben dat, ondanks het vooruitzicht op goede resultaten, de kans op bijwerkingen en de aard daarvan nooit precies kan worden voorspeld en er daarom geen garanties kunnen worden gegeven met betrekking tot het welslagen of andere uitkomsten van de behandeling.
• Dat ik noch de behandelaar, noch de leverancier verantwoordelijk zal houden voor eventuele schade of problemen die kunnen ontstaan indien ik niet de instructies heb opgevolgd aangaande bovengenoemde behandeling zoals deze aan mij zowel schriftelijk als mondeling worden gegeven.
• Dat ik weet dat al mijn gegevens vertrouwelijk worden behandeld om mijn privacy te beschermen.
• Dat ik weet wat mijn rechten zijn onder de Algemene Verordening Gegevensbescherming. 
Ik heb de privacyverklaring van de praktijk kunnen lezen (wil je dit nog doen, geeft dit dan aan bij de behandelaar)
• Dat ik weet dat de foto’s die voor/tijdens en na de behandeling worden genomen uitsluitend voor dossieropbouw bedoeld zijn. Deze foto’s worden nooit zonder mijn uitdrukkelijke toestemming gepubliceerd of aan derden gegeven. 

DIT TOESTEMMINGSFORMULIER IS TEVENS VAN KRACHT VOOR ALLE TOEKOMSTIGE BEHANDELINGEN TOTDAT IK HET GEHELE FORMULIER OF EEN DEEL ERVAN SCHRIFTELIJK HERROEP.

 

Indien gekozen wordt voor een microneedling behandeling:

Ik geef de huidtherapeut van VIVE Huidtherapie toestemming om een microneedling behandeling uit te voeren op mijn gezicht, hals, decolleté of lichaam; eenmalig of in kuurverband. Hiermee bevestig ik dat ik ga luisteren naar de uitleg over de behandeling en eventuele risico’s of bijwerkingen. Indien dit niet duidelijk is, zal ik om duidelijkheid vragen. Ik geef vrijwillig toestemming voor deze behandeling; Een microneedling behandeling is een huidverbeterende behandeling.

Direct na de behandeling kan mijn huid rood, warm en strak aanvoelen. Dit kan 24 uur aanhouden. Na 24 uur voelt de huid strakker en steviger en ziet er gezonder uit. De aard van deze nawerking is al naar gelang de conditie van mijn huid en de diepte van de behandeling. Het is niet aan te raden direct make-up aan te brengen op de pas behandelde huid, dit kan een gevoelseffect geven als van een schaafwond. Tevens is de huid open en door het dragen van make-up kan er sneller irritatie zich voordoen.

Om de beste resultaten te bereiken is het eventueel nodig om meerdere behandelingen te ondergaan of een combinatie van diverse huidverbeterende behandelingen. Na een microneedling behandeling is het absoluut noodzakelijk om elke dag minimaal zonbescherming factor 30 te gebruiken tot 3 weken na de laatste behandeling. Ik vermijd scrubben, exfolianten en andere actieve producten en gebruik de door behandelaar geadviseerde producten voor thuisverzorging.

Ik verklaar hierbij:
• Dat ik alle adviezen ga opvolgen die ik van mijn behandelaar krijg aangaande huidverbetering, peelings, instructies, nabehandelingen en verzorging thuis.
• Dat ik alle medische gegevens benoem in het intake formulier en doorgeef aan de behandelaar.

Dat ik op de hoogte ben gesteld van het feit dat, ondanks het vooruitzicht op goede resultaten, de kans op bijwerkingen en de aard daarvan nooit precies kan worden voorspeld en er daarom geen garanties kunnen worden gegeven met betrekking tot het welslagen of andere uitkomsten van de behandeling.
Dat ik de behandelaar niet verantwoordelijk zal houden voor eventuele schade of problemen die kunnen ontstaan indien ik de instructies aangaande de bovengenoemde behandeling niet heb opgevolgd zoals deze aan mij zowel mondeling zijn medegedeeld en online beschikbaar zijn om na te lezen.
Dat ik weet dat al mijn gegevens vertrouwelijk worden behandeld om mijn privacy te beschermen.
Dat ik weet wat mijn rechten zijn onder de Algemene Verordening Gegevenswetbescherming. Dit is mondeling toegelicht en ik heb de privacyverklaring van de praktijk kunnen lezen.
Dat ik weet dat de foto’s die voor/tijdens of na de behandeling worden genomen uitsluitend voor dossieropbouw bedoeld zijn. Deze worden nooit zonder mijn uitdrukkelijke toestemming gepubliceerd of aan derden gegeven.

DIT TOESTEMMINGSFORMULIER IS TEVENS VAN KRACHT VOOR ALLE TOEKOMSTIGE BEHANDELINGEN TOTDAT IK HET GEHELE FORMULIER OF EEN DEEL ERVAN SCHRIFTELIJK HERROEP.

 

 

 

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 394 reviews.