Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

VIVE Huidtherapie combinatiebehandeling

Elke klant start met een gratis intake, waarin een uitgebreide huidcheck gedaan wordt en een persoonlijke behandelplan wordt opgesteld. Tijdens deze intake bespreken we jouw huidproblemen, huidwensen en verwachtingen. Elke huid is anders en dat vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. De huidtherapeut zal je precies uitleggen welke behandelingen en producten voor jou het meest geschikt zijn. Voordat we aan de slag gaan krijg je altijd eerlijk advies over de behandelingen en het te verwachten resultaat. De resultaten verschillen per persoon, maar we willen je hierbij toch een beeld geven van de resultaten die we onlangs hebben weten te behalen. 

Bij VIVE staan we voor personaliseren en optimaliseren. Dat doen we ook met onze behandelingen onder andere door middel van combinatiebehandelingen die we zelf hebben ontwikkeld. 

Welke behandelingen voeren we uit?
HydraFacial & Microneedling

Wil jij je huid beter hydrateren en werken aan het verminderen van fijne lijntjes, pigment en acne littekentjes of vlekjes EN een mooie stralende glow? Dan is deze combinatie behandeling een must!

“Dit is de combinatie die zoveel voor mijn huid heeft gedaan! Niet alleen egaliseert het de vlekjes die achterblijven na een ontsteking, het werkt preventief anti-aging en mijn huid voelt veel beter gehydrateerd aan.”

Deze behandeling kan bij bijna iedereen uitgevoerd worden, ook als je nog niet veel gewend bent. Echter zijn er wel twee uitsluitingen. We kunnen deze behandeling beter niet uitvoeren als je huid té gevoelig is of als er veel ontstekingen aanwezig zijn. 

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

Microneedling & vitamine C

Twee effectieve methodes gecombineerd in 1 behandeling; microneedling en vitamine C peeling. Door dit te combineren gaan we nog intensiever aan de slag voor nog meer resultaat. We starten de behandeling met microneedlling om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Vervolgens brengen we een vitamine C peeling aan die dankzij de microneedling nog beter wordt opgenomen door je huid. Beide technieken hebben als doel het vernieuwen van je huid voor een egale huid en het verminderen van fijne lijntjes, zonschade, grove poriën en rimpels. Direct na de behandeling heb je een prachtige GLOW! Deze behandeling is een stukje krachtiger dan de normale microneedling behandeling.

Bekijk hier meer informatie over deze behandeling.

Pixel peel level 1: microneedling & TCA peeling

Door de combinatie van microneedling en een TCA peeling kunnen wij heel mooi collageen stimuleren in de huid! Dit betekent dat we acne littekens, grove poriestructuur, mee-eters, hyperpigmentatie en fijne lijntjes kunnen gaan verminderen. WAUW, klinkt dat niet fantastisch?! 

Eerst passen we enkele laagjes TCA peeling toe en vervolgens brengen we een hyaluronzuur serum aan en starten we met microneedling. Doordat we microneedling toepassen (minuscule gaatjes in onze diepere huidlagen gaan maken), zien we dat de huid in de reparatie stand terecht komt. 

Hierbij zien wij dat er veel collageen en elastine aangemaakt wordt wat zorgt voor een fijne en egale huidstructuur! Je huid wordt niet alleen stevig en egaal, maar gaat ook nog eens van top tot teen stralen!

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

Pixel peel level 2: microneedling & TCA peeling

Dit is de opvolger van pixel peel level 1.

Bij deze behandeling passen we wederom TCA peeling en microneedling toe, echter net in een andere volgorde en met andere ingrediënten en sterktes.

Waar we bij level 1 (voor de meeste huiden geschikt en zonder last van je huid daarna) eerst de peeling toepassen, starten we nu eerst met de microneedling en vervolgens de TCA peeling.

Dit maakt de behandeling intensiever en effectiever. We starten vaak met de pixel peel level 1 en stappen vervolgens over op pixel peel level 2. Je huid is dan goed voorbereid en klaar voor extra resultaat!

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

TCA Cross methode

De TCA Cross methode passen we toe als plaatselijke behandeling voor grove poriën, littekens en gaatjes in de huid.

We stippen het plekje aan met een hoog percentage TCA peeling, zodat er een wit randje omheen komt en de huidcellen binnen een paar dagen loslaten.

Dit is geen pijnlijke behandeling, maar je voelt wel een kleine prikkeling (voor een paar minuten). Dit is normaal. Na de behandeling neemt de witte reactie af (frosting), maar de dagen daarna kan er een klein korstje ontstaan.

Laat dit vooral zitten, smeer de huid goed in met SPF en dan zal je na een paar maanden zien dat de huid van binnenuit verstevigd en het plekje egaler wordt.

We passen dit enkel toe in combinatie met andere behandeling en is verkrijgbaar voor €35,- (meerdere plekjes).

*meerdere behandelingen zijn nodig.
*je kan dit aangeven in de notities en wij zullen uiteraard ook zelf aangeven als dit een goede optie is voor je

Boek hier je afspraak in.

Peelings

Klik hier voor meer informatie over peelings

HydraFacial

Klik hier voor alle informatie over de HydraFacial behandelingen

Microneedling

Klik hier voor alle informatie over microneedling

Cosmelan

Klik hier voor alle informatie over de Cosmelan behandeling

*nieuw ClearBright combinatie peeling level 1 & 2

Ben jij opzoek naar een behandeling die acne vermindert, de rest vlekjes na acne of pigment/melasma vervaagt en ook nog eens anti-aging werkt? Dan is onze allernieuwste combinatiebehandeling perfect voor jou!

*nieuw MicroVitamin

De MicroVitamin behandeling is een combinatiebehandeling waarbij we drie verschillende behandeltechnieken combineren binnen één behandeling waarmee we de huid kunnen egaliseren, de structuur kunnen verbeteren (bye bye fijne lijntjes en grove poriën!) en tot in de diepere huidlagen hydrateren.

Het resultaat: effectieve huidverbetering en ook nog eens een super mooie glow!

>> Klik hier voor meer informatie over de MicroVitamin behandeling << 

*nieuw HydraPeel

Ben jij opzoek naar een combinatiebehandeling die geschikt is voor de vochtarme (acne) huid? Dan raden we je deze behandeling absoluut aan! Vaak voeren we bij deze huidtypes het liefst de Hydrafacial behandeling uit.

Maar om acne klachten verder te verminderen kunnen peelings goed helpen. Blijft jouw huid wat te vochtarm voor peelings maar wil je deze stap wel graag zetten? Dan is de HydraPeel the way to go! 

Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

Bekijk de reviews hieronder!

Boek hier je afspraak in

 

 

Huidproblemen VIVE Huidtherapie

Cosmelan

Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

Hydrafacial katwijk

HydraFacial

Benieuwd wat de HydraFacial behandeling voor jou kan doen? Klik dan hier.

Producten VIVE Huidtherapie

Microneedling

Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

Prijzen VIVE Huidtherapie

Combinatiebehandelingen

Meer weten over welke combinaties tussen verschillende behandelingen wij inzetten?

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 408 reviews.