Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

Mesoestetic Cosmelan behandeling

Heb je last van pigmentvlekken zoals melasma, ouderdomsvlekken of vlekjes na een ontsteking die maar niet weg willen gaan?

Dan is het zeker slim om deze informatie te lezen, ik vertel je op deze pagina namelijk alles over de meest effectieve pigmentbehandeling ter wereld.

En wellicht vind je het leuk om te weten, dat ik 5 jaar geleden, mijn afstudeerscriptie voor de opleiding huidtherapie heb geschreven over deze prachtige behandeling. Door op de link te klikken ga je naar mijn onderzoek.

De behandeling met Cosmelan bestaat uit een voorbereidende peeling, een professionele behandeling uitgevoerd bij mij in de salon, waarbij het Cosmelan 1 masker aangebracht wordt. Daarnaast ondersteun je de behandeling door het dagelijks gebruik van de Cosmelan 2-crème

Wat doet een Cosmelan behandeling?

Wat doet een cosmelan behandeling?Cosmelan is een effectieve behandeling om pigmentvlekken te verminderen. In 1 maand tijd zullen melasma, pigmentvlekken en beschadigingen door de zon aanzienlijk verminderen. Hyperpigmentatie is een vaak voorkomend probleem en heeft verschillende oorzaken zoals huidveroudering, zwangerschap, pilgebruik, menopauze en zonnebaden zonder een zonbescherming (SPF) te gebruiken.

 

 

 

 

Werking Cosmelan

Onze huidskleur wordt voornamelijk bepaald door de grootte en het aantal pigmentkorrels (zie het als kleine pigmentpakketjes) in onze huid. Ook het type pigment eumelanine (zwart of bruin pigment) of feomelanine (rood of geel pigment) is van invloed op je pigment.

Mensen met een donkere huid hebben niet zozeer méér melanocyten (pigmentcellen) dan mensen met een lichte huid, maar de pigmentkorrels (pigmentpakketjes) zijn groter en er worden meer pigmentkorrels afgegeven. Hierdoor kleurt de huid donkerder. Zodra er een pigmentvlek zichtbaar is, kun je concluderen dat de afgifte van de pigmentkorrels niet verloopt zoals zou moeten.

Welke ingrediënten zitten er in de Cosmelan behandeling?

De ingrediënten van Cosmelan remmen de aanmaak van pigment, ook wel de tyrosinase genoemd. Belangrijke ingrediënten in de cosmelan behandeling zijn: kojiczuur, fytinezuur, ascorbinezuur, arbutine, titaniumdioxide en retinylpalmitaat (vitamine A soort) die allen het enzym tyrosinase blokkeren. De producten zijn parfumvrij.

Beste behandeling voor pigmentvlekken

Cosmelan is al meer dan 30 jaar dé behandeling voor het behandelen van pigmentvlekken of een onregelmatige huidskleur. Cosmelan is de enige behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma kan wegwerken.

Alle producten en behandelingen zijn ISO- gecertificeerd en FDA-goedgekeurd. 

 

  

 

 

Cosmelan resultaat
Cosmelan resultaat
Cosmelan resultaat
Ik ben super blij met het behaalde resultaat dankzij Vivian. Niet alleen zijn m’n pigmentvlekken sterk verminderd, mijn huid is ook gladder en straalt meer.

Je merkt aan alle informatie die ze verteld over je huid en ingrediënten die goed bij jouw passen, dat ze veel kennis en expertise in huis heeft.

Vivian neemt ook echt de tijd voor je om alles uit te leggen en je vragen te beantwoorden.

Merel

Pigmentatie

De Cosmelan behandeling bevat:

Cosmelan pakket

 

1x voorbereidende peeling

1x Cosmelan behandeling in de salon of zelf aan te brengen vanuit huis

1x complete productset met reiniger, herstellende crème, Cosmelan 2 crème en zonbescherming. Productpakket t.w.v €358,-

INCL. productset t.w.v €358

IMAGE Skincare VITAL C – Hydrating Facial Cleanser
Melan recovery cream
Cosmelan 2
Pigment control 130 Mesoestetic

Wat mag je verwachten?

Hoe gaat de behandeling?
Voorafgaande aan de behandeling kom je langs voor een intake gesprek. Tijdens dit gesprek bespreken we je wens, hoe het pigment is ontstaan en daarnaast bekijk ik je huid. Ik beslis of de Cosmelan behandeling daadwerkelijk geschikt is en of het haalbaar is om deze intensieve behandeling te ondergaan (denk aan volgen van de adviezen en of dit past binnen je leefstijl).

Zodra we besluiten dat de Cosmelan behandeling bij je past, gaan we van start. Je ontvangt producten (deze zitten inbegrepen), waarmee je je huid 2 weken gaat voorbereiden. Na 2 weken kom je langs voor een voorbereidende peeling (ook inbegrepen) en plannen we direct de datum in voor de Cosmelan behandeling. Deze voorbereidende behandeling gaat het pigment remmen, zodat je pigment met de Cosmelan behandeling nóg beter kan worden aangepakt.

 

Tijdens de Cosmelan behandeling (30 minuten)
1. Reinigen van je gezicht
2. Ontvetten van je gezicht
3. Aanbrengen van het masker (het masker is bruin / groen van kleur (het is dus zichtbaar)
4. Je gaat met het masker op je gezicht naar huis en laat het vervolgens gemiddeld 8 uur zitten (afhankelijk wat ik aan je doorgeef)

 

TIP: Zorg dat je de Cosmelan behandeling in de ochtend of middag krijgt aangezien de inwerktijd van het Cosmelan 1 masker tussen de 8-12 uur bedraagt.  

 

 

 

 

 

Hoe gaat de het verder?
Je bent inmiddels thuis met het masker op je gezicht, deze mag er af gewassen worden nadat de vooraf afgesproken tijd verstreken is.

Was het masker met veel koud/lauw water van je gezicht af, zorg dat er geen resten meer op het gezicht achterblijven.

Smeer je gezicht in met de bijgeleverde melan recovery crème, deze zal voor verlichting zorgen. Verder hoef je niets meer met je huid te doen.

Na het afwassen van het masker
Je huid zal rood en warm aanvoelen. Dit is te vergelijken met een flinke verbranding door de zon. De dag na de behandeling is een rustdag voor je huid. Je huid wordt alleen gereinigd (met de reiniger die je krijgt) en ingesmeerd met de melan recovery crème en zonnebrandcrème.

De eerste dag na de behandeling zal je wakker worden met een rood gezicht en het gezicht zal warm en brandend en aanvoelen. Dit gevoel kan 5-10 dagen aanhouden maar zal gedurende de dagen vorderen wel minder worden.

Daarnaast kan er een gevoelig en jeukend gevoel ontstaan. Schrik hier niet van, zeker de eerste 24-48 uur na het starten van de behandeling is dit heel normaal! De eerste 2 dagen gaat je huid trekkend aanvoelen, waarna je huid gaat vervellen. Het vervellen kan in redelijk heftige maten voorkomen, je mag de melan recovery crème naar behoefte smeren. Trek vooral niet aan de vellen dit kan voor extra pigmentvlekken zorgen. Het vervellen zal gedurende de eerste week aanwezig zijn. In de tweede/derde week zal je huid aanzienlijk opknappen, je huid kan roze van kleur blijven maar gaat stralen en zal egaler zijn. 

Prijs €750,- 
incl: 1x intake, 1x voorbereidende peeling, 1x set full size producten, 1x cosmelan behandeling, 1x cosmelan 2 crème en nacontrole afspraak. 

TIP: Gebruik geen scrubs of peelings. Vermijd stoombaden, sauna en zwemmen in een warme bron voor 2 weken na de behandeling.

 

 

Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

Bekijk de reviews hieronder!

Hydrafacial katwijk

HydraFacial

Meer weten over de Hydrafacial behandeling? Klik dan hier. 

Behandelingen VIVE Huidtherapie

Peelings

Benieuwd welke peelings ik aanbied en wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

Producten VIVE Huidtherapie

Microneedling

Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

Prijzen VIVE Huidtherapie

Prijzen

Wat zijn de kosten van de behandelingen die ik aanbied? Bekijk ze hieronder. 

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 407 reviews.