VIVE Skin guide

Vraag hier je gratis VIVE SKIN GUIDE aan!

Inkijkexemplaar

VIVE Skin guide
VIVE Skin guide
VIVE Skin guide

Een van de meest gestelde vragen is: hoe verbeter ik mijn huid? Er zijn zoveel producten te koop en er gaan zoveel onwaarheden rond op internet dat het vaak niet duidelijk is wat nu helpt’.

Om die reden heb ik een GRATIS e-book gemaakt waarin ik mijn kennis deel en ik advies geef over wat daadwerkelijk zal bijdragen aan het verbeteren van jouw huid. Geen onzin tips, maar advies wat bewezen effectief is!

Al sinds 2015 behandel ik in mijn praktijk vrouwen om van hun probleemhuid af te komen. Na jarenlange ervaringen ben ik inmiddels expert op het gebied van combinaties tussen verschillende merken en ingrediënten en weet ik welke combinatie er nodig is om je huid te verbeteren’.

Vivian Heemskerk

Founder VIVE huidtherapie

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 423 reviews.