Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

VIVE Huidtherapie combinatiebehandeling

Pixel peel level 2: microneedling & TCA peeling in één behandeling!

 

Door de combinatie van microneedling en een TCA peeling kunnen wij heel mooi collageen stimuleren in de huid! Dit betekent dat we acne littekens, grove poriestructuur, mee-eters, hyperpigmentatie en fijne lijntjes kunnen gaan verminderen. WAUW, klinkt dat niet fantastisch?! 

Dit is de opvolger van pixel peel level 1.

Bij deze behandeling passen we wederom TCA peeling en microneedling toe, echter net in een andere volgorde en met andere ingrediënten en sterktes.

Waar we bij level 1 (voor de meeste huiden geschikt en zonder last van je huid daarna) eerst de peeling toepassen, starten we nu eerst met de microneedling en vervolgens de TCA peeling.

Dit maakt de behandeling intensiever en effectiever. We starten vaak met de pixel peel level 1 en stappen vervolgens over op pixel peel level 2. Je huid is dan goed voorbereid en klaar voor extra resultaat!

Hierbij zien wij dat er veel collageen en elastine aangemaakt wordt wat zorgt voor een fijne en egale huidstructuur! Je huid wordt niet alleen stevig en egaal, maar gaat ook nog eens van top tot teen stralen!

Hoe gaat de combinatiebehandeling (microneedling en TCA peeling)?

  Als je voor het eerst bij ons komt, krijg je een intake. Tijdens de intake bespreken we de vragenlijst die je online hebt ingevuld en horen we graag wat je wens in huidverbetering is. We gaan je alles uitleggen over de behandeling die aansluit op je wens. Ook kun je op dit moment vragen stellen.

  Bij level 2 starten we met reinigen, microneedling en daarna de TCA peeling. Iedere zone op het gelaat heeft andere behoeftes, wij maken de behandeling dus helemaal op maat voor jou!

  Zie onze pagina over microneedling voor alle informatie hierover. 

  Meestal adviseren wij om je eerste behandel afspraak in te plannen na 2 weken, aangezien je dan je huid alvast kan voorbereiden met de geadviseerde thuisproducten. Op deze manier bereid je je huid alvast voor op de behandeling en behaal je ook meer resultaat met je behandeling (je haalt namelijk al een dun laagje dode huidcellen van je huid, waardoor je peeling effectiever kan werken).

  Wat ben ik jou dankbaar!!
  Een jaar geleden kwam ik met een hele slechte huid met ontstekingen en littekens bij jou. Ik had er weinig vertrouwen in, maar jij zag dit als een uitdaging wat helemaal goed ging komen. Enn… Je had gelijk!
  Mijn huid is rustig en egaal! De littekens zijn bijna niet meer zichtbaar!! Heel erg bedankt voor al je hulp, advies en gezellige gesprekjes.

  Je mag heel erg trots op je jezelf zijn wat je allemaal bereikt hebt.
  Ga zo door en blijf wie je bent.

  Tot snel!!

  Onzuiverheden en littekens

  Waar moet je rekening mee houden?

  – De behandeling kan niet plaatsvinden op een zongebruinde huid. Dus kom je net van vakantie? Wacht dan minimaal 3 weken voor je een afspraak maakt.
  – Tijdens de behandeling mag er geen koortslip aanwezig zijn. Bij gevoeligheid voor een koortslip, slik minimaal 7 dagen voor de behandeling een voedingssupplement L-Lysine, om de kans op een uitbraak te beperken.
  – Gebruik van retinol voor de behandeling beperkten (7 dagen vooraf stoppen).
  – Huidbeschadigingen, zoals: eczeem, psoriasis moeten altijd aangegeven worden in de intake.
  – Ben je zwanger? Geef dit vooraf aan! We hebben een speciale HydraFacial behandeling voor tijdens zwangerschap.
  – Bij gebruik van huid verdunnende medicatie,  gebruik hydrocortison of hormoonbehandelingen kunnen we helaas niet behandelen.
  – Als je koorts hebt of niet lekker bent, kunnen we de behandeling niet uitvoeren.
  – Heb je injectables laten zetten? Zorg dat er minimaal 2 weken tussen het zetten van de injectables en onze afspraak in zit!

  Waar moet je rekening mee houden tijdens de behandeling?

  Het kan dat je bij sommige vloeistoffen een lichte tinteling (hele kleine speldenprikjes), kriebel en warmte voelt. Dit klinkt allemaal erger dan het daadwerkelijk is! Al onze cliënten komen terug, dus daar kan je uit opmaken dat het heel goed te doen is. Dit is natuurlijk ook helemaal afhankelijk van het resultaat dat we samen willen behalen.

  Tijdens de intake leg ik je uit wat je mag verwachten en hoe lang het duurt voor je resultaat gaat ziet. Dit verschilt per huid en behandeling.

  Waar moet je rekening mee houden na deze behandeling?

  Na een behandeling adviseer ik 48 uur niet te zwemmen en voor 24 uur je huid niet nat te maken (dus niet reinigen en niet douchen). Tenminste 24 uur na de behandeling niet intensief sporten of je huid blootstellen aan warmtebronnen zoals sauna of stoombad. Je dagelijkse bezigheden kun je uiteraard direct weer hervatten. Na de behandeling mag je niet aan de huid krabben en vermijd harsen 7 dagen na de behandeling.

    

   

   

   

  Vermoedelijk gaat je huid schilferen. Dit is niet bij iedereen het geval, maar meestal zien we dit wel gebeuren. Dit start vaak na 2 dagen en zal maximaal 7 dagen aanhouden (waarbij de laatste dagen milder is). Het kan variëren van grotere velletjes (wit of bruiner van kleur) tot kleine schilfers. Vaak is de huid vrij goed te camoufleren of door wat extra crème aan te brengen vallen de velletjes minder op. Wat ons betreft geen reden om thuis te blijven, maar overleg het even met ons als je een beroep hebt waarbij dit niet mogelijk is.

  schilfering huid

  We adviseren je om je huid niet bloot te stellen aan de zon en je huid goed te beschermen met zonnebrandcrème SPF 30 of 50 (elke 2 uur herhalen). Je mag na de behandeling (na 24 uur) je eigen make-up aanbrengen, dit mag echter niet irriteren (vermijd ingrediënten zoals parfum, parabenen en alcohol). Wil je helemaal veilig zitten met de make-up die je aanbrengt, vraag mij dan naar de make-up (I CONCEAL van IMAGE Skincare).

  Mocht je producten gebruiken die na de behandeling niet geschikt zijn, dan bespreken we dit met je. Dit gaat met name om producten met Glycolzuur, Salicylzuur en Retinol.

  Wees de dagen na de behandeling vooral erg lief voor je huid en ga er zacht mee om (niet hard met een handdoek schoonmaken of agressief je reiniger inmasseren. Hiermee kan je je huid kapot maken.

  Help! Mijn huid wordt juist onrustiger na de behandeling

  Het kan voorkomen dat je huid na de behandeling onzuiverder wordt. Dit is een hele normale reactie. Met de behandeling zetten we namelijk je huidcellen aan het werk en hierdoor gaat je huid sneller nieuwe cellen aanmaken.

  Oude cellen komen langzaam naar het oppervlak, maar brengen ook de onzuiverheden die in je diepere huidlagen zitten mee naar boven.

  Geef je huid de tijd om te herstellen, het is het wachten absoluut waard!
   

  Klaar om te kijken hoe ik jouw huid kunnen laten stralen?

  Welke combinatiebehandelingen voeren we uit?
  HydraFacial & Microneedling

  Wil jij je huid beter hydrateren en werken aan het verminderen van fijne lijntjes, pigment en acne littekentjes of vlekjes EN een mooie stralende glow? Dan is deze combinatie behandeling een must!

  “Dit is de combinatie die zoveel voor mijn huid heeft gedaan! Niet alleen egaliseert het de vlekjes die achterblijven na een ontsteking, het werkt preventief anti-aging en mijn huid voelt veel beter gehydrateerd aan.”

  Deze behandeling kan bij bijna iedereen uitgevoerd worden, ook als je nog niet veel gewend bent. Echter zijn er wel twee uitsluitingen. We kunnen deze behandeling beter niet uitvoeren als je huid té gevoelig is of als er veel ontstekingen aanwezig zijn. 

  Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

  Microneedling & vitamine C

  Twee effectieve methodes gecombineerd in 1 behandeling; microneedling en vitamine C peeling. Door dit te combineren gaan we nog intensiever aan de slag voor nog meer resultaat. We starten de behandeling met microneedlling om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

  Vervolgens brengen we een vitamine C peeling aan die dankzij de microneedling nog beter wordt opgenomen door je huid. Beide technieken hebben als doel het vernieuwen van je huid voor een egale huid en het verminderen van fijne lijntjes, zonschade, grove poriën en rimpels. Direct na de behandeling heb je een prachtige GLOW! Deze behandeling is een stukje krachtiger dan de normale microneedling behandeling.

  Bekijk hier meer informatie over deze behandeling.

  Pixel peel level 1: microneedling & TCA peeling

  Door de combinatie van microneedling en een TCA peeling kunnen wij heel mooi collageen stimuleren in de huid! Dit betekent dat we acne littekens, grove poriestructuur, mee-eters, hyperpigmentatie en fijne lijntjes kunnen gaan verminderen. WAUW, klinkt dat niet fantastisch?! 

  Eerst passen we enkele laagjes TCA peeling toe en vervolgens brengen we een hyaluronzuur serum aan en starten we met microneedling. Doordat we microneedling toepassen (minuscule gaatjes in onze diepere huidlagen gaan maken), zien we dat de huid in de reparatie stand terecht komt. 

  Hierbij zien wij dat er veel collageen en elastine aangemaakt wordt wat zorgt voor een fijne en egale huidstructuur! Je huid wordt niet alleen stevig en egaal, maar gaat ook nog eens van top tot teen stralen!

  Bekijk hier de pagina over de pixel peel level 1.

  Pixel peel level 2: microneedling & TCA peeling

  Dit is de opvolger van pixel peel level 1.

  Bij deze behandeling passen we wederom TCA peeling en microneedling toe, echter net in een andere volgorde en met andere ingrediënten en sterktes.

  Waar we bij level 1 (voor de meeste huiden geschikt en zonder last van je huid daarna) eerst de peeling toepassen, starten we nu eerst met de microneedling en vervolgens de TCA peeling.

  Dit maakt de behandeling intensiever en effectiever. We starten vaak met de pixel peel level 1 en stappen vervolgens over op pixel peel level 2. Je huid is dan goed voorbereid en klaar voor extra resultaat!

  Boek hier je afspraak

  TCA Cross methode

  De TCA Cross methode passen we toe als plaatselijke behandeling voor grove poriën, littekens en gaatjes in de huid.

  We stippen het plekje aan met een hoog percentage TCA peeling, zodat er een wit randje omheen komt en de huidcellen binnen een paar dagen loslaten.

  Dit is geen pijnlijke behandeling, maar je voelt wel een kleine prikkeling (voor een paar minuten). Dit is normaal. Na de behandeling neemt de witte reactie af (frosting), maar de dagen daarna kan er een klein korstje ontstaan.

  Laat dit vooral zitten, smeer de huid goed in met SPF en dan zal je na een paar maanden zien dat de huid van binnenuit verstevigd en het plekje egaler wordt.

  We passen dit enkel toe in combinatie met andere behandeling en is verkrijgbaar voor €35,- (meerdere plekjes).

  *meerdere behandelingen zijn nodig.
  *je kan dit aangeven in de notities en wij zullen uiteraard ook zelf aangeven als dit een goede optie is voor je

  Boek hier je afspraak in.

  Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

  Bekijk de reviews hieronder!

  Boek hier je afspraak in

   

   

  Huidproblemen VIVE Huidtherapie

  Cosmelan

  Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

  Hydrafacial katwijk

  HydraFacial

  Benieuwd wat de HydraFacial behandeling voor jou kan doen? Klik dan hier.

  Producten VIVE Huidtherapie

  Microneedling

  Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

  Prijzen VIVE Huidtherapie

  Combinatiebehandelingen

  Meer weten over welke combinaties tussen verschillende behandelingen wij inzetten?

  De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 408 reviews.