Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

HydraFacial behandeling

Na een behandeling met de HydraFacial is je huid diep gereinigd, gehydrateerd, beschermd en heb je direct een mooie glow.  De HydraFacial is de nieuwste aanwinst van VIVE Huidtherapie en de resultaten overtreffen Vivian haar verwachtingen.

Met deze behandeling verminderen we onzuiverheden, fijne lijntjes, doffe huid, grove huidstructuur en pigmentvlekken. Een geheel pijnloze behandeling, die geen irritatie of vervelling opwekt. Geschikt voor zowel mannen als vrouwen en met direct resultaat. 

 

Wat doet een HydraFacial behandeling?

Er zijn verschillende huidproblemen die we met de HydraFacial kunnen verbeteren. 

 • Rimpels en fijne lijntjes: dankzij de hyaluronzuur en peptiden die we gebruiken worden rimpels opgevuld en de aanmaak van collageen gestimuleerd. 
 • Slappe huid of doffe huid: de sterke antioxidanten zorgen ervoor dat je huid elastine en collageen gaan aanmaken. Je huid wordt hierdoor jonger, strakker en stralender. Ook verwijderen we dode huidcellen waardoor je huid een mooie glans krijgt.
 • Pigmentvlekken en verkleuringen: de peeling verwijdert dode huidcellen die zorgen voor een grauwe teint. Nieuwe celdeling wordt geactiveerd waardoor pigmentvlekken zullen verminderen.
 • Acne, acne littekens en grove poriën: je poriën worden gereinigd. Ontstekingen en verstoppingen worden verwijderd waardoor roodheid en irritatie vermindert. Je huid kan zich herstellen en wordt rustiger.

Hoe gaat een HydraFacial behandeling te werk?

Het mooie van de HydraFacial behandeling is dat het helemaal gepersonaliseerd kan worden aan jouw huidbehoefte. Je kunt kiezen uit drie soorten behandelingen: Deluxe, Premium en Platinum.

 

 

 

 

 

Optie 1 = HydraFacial Deluxe:

De HydraFacial Deluxe is ideaal om kennis te maken met HydraFacial en je huid echt een lekkere oppepper te geven! Wil je echt specifiek op bepaalde “problemen” werken, dan adviseren we de Premium of Platinum HydraFacial, aangezien we daar kunnen optimaliseren met krachtige boosters. 

Wat mag je verwachten van de HydraFacial Deluxe?

Stap 1 – reiniging & peeling:

We starten met het diepe reinigen en exfoliëren van je huid. Dankzij het gebruik van zuren zorgen we ervoor dat dode huidcellen worden verwijderd. Je poriën worden geopend en onzuiverheden losgeweekt. Dit kan een licht prikkend gevoel geven, maar doet geen pijn. De percentages van zuren bouwen we op wanneer je vaker onder behandeling komt. Hierdoor behalen we het mooiste resultaat. Door het verwijderen van dode huidcellen komt er een prachtige glow tevoorschijn! 

Stap 2 – extractie & hydratatie: 

Een schone huid is de basis van elke behandeling. Je onzuiverheden, afvalstoffen en andere viezigheid zijn al dankzij de eerste stap verminderd, maar we willen nog een stapje verder gaan om je huid grondig te reinigen. Door middel van een vacuüm zuigen we je poriën leeg. Geen zorgen dit is geheel pijnloos. Je zult merken dat wanneer je de behandeling om de paar weken (optimaal om de 4 weken) herhaalt je poriën steeds schoner zijn en ook minder snel verstopt raken.

*De onzuiverheden en dode huidcellen die van je huid afkomen vangen we op in een bakje, die je na afloop kunt bekijken. Je ziet dus direct hoeveel “vuil” er uit je huid komt.

Stap 3 – LED – licht: 

Vervolgens gaan we aan de slag met LED-lichttherapie. We kunnen de behandeling personaliseren door te kiezen voor rood LED-licht als we willen werken op anti-aging, roodheid en verstevigen (door collageen aan te maken). Of we voegen blauw LED-licht toe aan je Deluxe behandeling. Dit licht doodt specifiek de Cutibacterium acnes. Deze bacterie is de veroorzaker van acne. Blauw LED-licht remt je talgproductie en doodt de bacteriën. 

Stap 4 – insluizen & beschermen: 

De HydraFacial gebruikt als enige een insluistechniek. Dit houdt in dat we serums diep in je huid kunnen inbrengen, zonder je huid te beschadigen. De antioxidanten, hyaluronzuur en peptiden zorgen voor een gezonde en frisse glow.

De serums bevatten krachtige antioxidanten en zorgen voor een goede huidbescherming. Hyaluronzuur trekt tot duizend keer zijn eigen massa aan vocht aan, waardoor het zorgt voor mega goede hydratatie. Het vermindert vrije radicalen in je huid, wat huidveroudering tegen gaat. Dankzij de serums is je huid nu goed verzadigd. Je voelt direct dat je huid gladder, zachter en vol met goede werkstoffen zit! Dit gevoel is lastig te omschrijven, maar onze klanten snappen precies wat we hiermee bedoelen als ze eenmaal de HydraFacial hebben gehad. We sluiten af met een crème en spf om dit mooie resultaat te beschermen tegen vuil en zon.

 

 

 

Optie 2 = HydraFacial Premium:

De HydraFacial Premium is geschikt als je een specifiek doel hebt die je wilt behalen. Zoals bijvoorbeeld het verminderen van pigment, acne, rimpels, droogte, grove poriën, doffe huid of littekens. We maken deze HydraFacial op maat door premium (exclusieve en zeer effectieve) boosters toe te voegen. Een booster is een speciaal geconcentreerd serum met ingrediënten die jouw doel gaan aanpakken. Met deze behandeling ga je dus meer resultaat behalen dan met de HydraFacial Deluxe, simpelweg omdat je een extra stap toepast in de behandeling (d.m.v de booster).

Wat mag je verwachten van de HydraFacial Premium?

Stap 1 – reiniging & peeling:

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie 

Stap 2 – extractie & hydratatie: 

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie 

*De onzuiverheden en dode huidcellen die van je huid afkomen vangen we op in een bakje, die je na afloop kunt bekijken. Je ziet dus direct hoeveel “vuil” er uit je huid komt.

UNIEK = Stap 3 – gepersonaliseerde booster: 

In deze stap gaan we het verschil maken! We voegen een speciale booster toe die nog meer resultaat gaat opleveren. We hebben boosters voor pigment, anti-aging, eczeem en gevoeligheid, glow, hydratatie en littekens. Maar we kunnen je behandeling ook upgraden met een speciale oogbehandeling. Deze is trouwens ook nog extra bij te boeken voor €40,-. Bij de oogbehandeling behandelen we deze regio in de salon, maar je krijgt ook de helft van de verpakking mee om het gebied vanuit huis nog 1 maand te behandelen.

Kortom, je kunt dus kiezen voor een booster voor je hele gezicht of een booster voor de ogen. Geen zorgen, je hoeft niet direct te kiezen voor een booster, we kunnen we voorafgaand aan de behandeling samen bepalen welke booster het beste bij je huid past. 

Stap 4 – LED – licht: 

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie 

Stap 5 – insluizen & beschermen: 

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie

 


Optie 3 = HydraFacial Platinum:

*dit is de meest effectieve behandeling


UNIEK = Stap 1 – Lymfedrainage:

De Platinum behandeling starten we altijd met lymfedrainage. Lymfedrainage ondersteunt de afvoer van het lymfevocht. De taak van dit vocht is om onder andere afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen. Via lymfedrainage stimuleren we vocht doorstroming om afvalstoffen sneller af te voeren (bye bye wallen). Dit helpt ontstekingen en huidproblemen te verminderen, maar zorgt er ook voor dat de ingrediënten die we tijdens de HydraFacial aanbrengen, dieper in je huid terecht komen, wat zorgt voor een beter resultaat! Lymfedrainage is volledig pijnloos en is super ontspannend! Deze upgrade geeft niet alleen het beste resultaat, maar ook een ultiem verwenmoment voor jezelf! 

Stap 2 – reiniging & peeling:

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie 

Stap 3 – extractie & hydratatie: 

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie

*De onzuiverheden en dode huidcellen die van je huid afkomen vangen we op in een bakje, die je na afloop kunt bekijken. Je ziet dus direct hoeveel “vuil” er uit je huid komt. 

Stap 4 – gepersonaliseerde booster: 

Zowel bij de Premium als Platinum HydraFacial van VIVE Huidtherapie

Stap 5 – LED – licht: 

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie 

Stap 6 – insluizen & beschermen: 

Gelijk bij elke HydraFacial van VIVE Huidtherapie

 

Soorten Boosters

Upgrade Glycolzuur peeling van 7,5% naar 15% of naar 30%. Dit kun je zelf boeken maar kunnen we ook in overleg toepassen.

Britenol:

De ‘Britenol’ booster is een topper als je last hebt van pigmentvlekken. De Alpha – Arbutin en Vitamine C werken intensief om donkere vlekken te verminderen. Het resultaat is een egale huid met gelijkmatige teint. Voeg deze booster toe om ouderdomsvlekken, pigmentvlekken of melasma (zwangerschapsmasker) te verminderen. Dit is een booster die je plaatselijk op rimpels aanbrengt (niet op je hele gezicht). 

 

Nassif MD Hydraglucan:

Is je huid dof, droog en gevoelig en heb je last van droogtelijntjes? Dan is deze booster helemaal iets voor jou! Door deze booster toe te voegen breng je je hydratatielevel naar het maximaal haalbare! Je huid ziet er voller, steviger en stralender uit. Deze booster is geschikt voor elke huid en is de beste keuze als je echt voor een GLOW wilt gaan. Deze booster wordt over het hele gezicht aangebracht. Resultaat is direct zichtbaar. 

Circadia Chrono-peptide:

Deze booster zorgt ervoor dat fijne lijntjes en rimpels direct opgevuld worden met peptides! Kortom, als je in de stoel lag met fijne lijntjes, dan is de kans groot dat deze na deze booster een stuk minder zichtbaar zijn. Deze booster wordt over het hele gezicht aangebracht. Resultaat is direct zichtbaar. Tip: je kunt ook de ene behandeling voor de Chrono-peptide gaan (resultaat is direct zichtbaar) en de volgende keer voor de ReGen CF (resultaat op langer termijn). Zo optimaliseer je het resultaat! 

Circadia Protect Plus:

Wil je je huid weer optimaal voeden zodat je aankomende weken weer goed vooruit kan? Dan is de Protect plus de beste keuze! Dit is een soort multivitamine voor je huid door de hoge concentratie antioxidanten en hyaluronzuur. Daarnaast herstelt deze booster je huidbarrière, waardoor de meest gevoelige huidtypes eindelijk behandeld kunnen worden! Dit is zo’n booster die iedereen eigenlijk af en toe zou moeten inzetten omdat het de voorraad belangrijke vitamines en hyaluronzuur helemaal aanvult, wat betekent dat je meer resultaat gaat boeken met andere behandelingen of het gebruik van je thuisproducten. Ben je eczeem gevoelig? Dan zetten we absoluut deze booster in! Het resultaat is zowel direct zichtbaar, maar je hebt er ook op langer termijn resultaat van! Dit komt door de extra bescherming tegen vrije radicalen (deze vrije radicalen kunnen voor pigmentvlekken en huidveroudering zorgen). Deze booster wordt over het hele gezicht aangebracht.

Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

Bekijk de reviews hieronder!

Veelgestelde vragen over de HydraFacial

Voor wie is de HydraFacial geschikt?

Dat is het prachtige van de HydraFacial, we kunnen elk huidtype behandelen. Door de verschillende soorten behandelingen en add-ons die je kunt toevoegen, personaliseren we je behandeling en zorgen we dat het precies is afgestemd op jouw specifieke huidprobleem en gevoeligheidsniveau. 

Wat kun je behandelen met HydraFacial?

We passen de behandeling met de HydraFacial aan op jouw huid doel, huidtype en huidprobleem. Heb je last van mee-eters en acne, dan zullen we ons daarop richten. Wil je liever je huidtextuur verbeteren dan leggen we de focus op peelings. Je zult zien dat wanneer je de behandeling herhaalt je huid een mega boost krijgt. Zowel zichtbaar vergrote poriën, als fijne lijntjes en rimpels zullen we verminderen terwijl je teint gelijkmatiger wordt en je huid beter gehydrateerd is. 

De HydraFacial verbeterd: 

 • Fijne lijntjes en rimpels
 • Elasticiteit en stevigheid
 • Huidtextuur
 • Bruine vlekjes
 • Vette en  onzuivere huid
 • Zichtbare poriën
 • Doffe droge huid
 • Mee-eters en talg
Kan ik een HydraFacial ook in de zomer doen?

De HydraFacial komt oorspronkelijk uit Californië, daar schijnt bijna elke dag de zon. Deze behandeling kan dus prima ook in de zomer uitgevoerd worden. Ik raad je altijd, na elke behandeling, aan om SPF te gebruiken. Dit is inbegrepen in je behandeling.  Daarnaast heeft het insluizen, stap 3 in de behandeling, als voordeel dat de antioxidanten je huid ook beschermen tegen de zon. 

Kan ik naar een event of mijn werk na een behandeling?

Het fijne van de HydraFacial is dat je direct resultaat ziet van de behandeling. Een mooie glow en een rustige huid. Je kunt dus prima naar je werk of een event. Mocht je huid toch wat rood zijn, dan raad ik je aan om de IMAGE Skincare I Conceal foundation te gebruiken. Deze foundation hersteld en kalmeert en is geschikt om te gebruiken na een behandeling. Sterker nog, je huid zult er beter uitzien dan op dagen dat je geen HydraFacial hebt gehad!

Ik heb een huidprobleem zoals rosacea, psoriasis of eczeem is de HydraFacial ook voor mij geschikt?

Ook mensen met een huidprobleem zoals rosacea, psoriasis of eczeem reageren goed op de HydraFacial. Al na een behandeling kun je resultaat zien, zonder dat je huid geïrriteerd is.

Huidproblemen VIVE Huidtherapie

Cosmelan

Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

Behandelingen VIVE Huidtherapie

Peelings

Benieuwd welke peelings ik aanbied en wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

Producten VIVE Huidtherapie

Microneedling

Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

Prijzen VIVE Huidtherapie

Prijzen

Wat zijn de kosten van de behandelingen die ik aanbied? Bekijk ze hieronder. 

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 418 reviews.