Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

Over VIVE Huidtherapie

Bewust of onbewust, op de dagen dat onze huid straalt, stralen we zelf nog nét iets meer. Huidproblemen als acne en pigmentatie kunnen je dan ook onzeker maken. Ik weet er zelf alles van.

Toen ik in 2015 startte als huidtherapeut, was ik wat betreft mijn eigen huid nog weinig met problemen geconfronteerd. Ik kende de problemen van de vrouwen die ik behandelde, ik wist hóé ik die problemen moest behandelen en ik dacht te weten hoe het zou voelen om een huidprobleem te hebben. Ik sprak en zag immers elke dag vrouwen die ermee te maken hadden. 

Pas toen ik in augustus 2019 zelf geconfronteerd werd met acne, maakte ik kennis met wat je écht voelt wanneer je opstaat en weer naar bed gaat met een onzuivere huid. Pas toen besefte ik hoe waardevol mijn kennis en ervaring op het gebied van huidbehandeling daadwerkelijk is.

acne vivian heemskerk

 De waarde van een gezonde huid
Natuurlijk willen we graag mooi zijn, maar wat belangrijker is: we willen ons mooi voelen. Los van de complimentjes van anderen, los van het standaard schoonheidsideaal. We willen zélf het gevoel hebben dat we stralen. Ik zie het bij de vrouwen die ik mag behandelen in mijn kliniek en ik hoor het van de vrouwen die producten uit de VIVE Huidtherapie webshop gebruiken: als je na een periode van onzekerheid ‘s ochtends eindelijk weer op kunt staan met dat stralende, mooie & zelfverzekerde gevoel.. dat is zo ongelooflijk waardevol. Dát is waar VIVE Huidtherapie het voor doet.

VIVE Huidtherapie
In winkels zijn talloze beautyproducten te koop die je een droomhuid beloven, maar waarom kampen er dan nog steeds zoveel vrouwen met onzekerheden over hun huid?

.

 

 

 

Dat komt omdat er veel onduidelijkheid is over wat voor producten geschikt zijn voor jouw huid. Er is zoveel verkrijgbaar, maar welke producten moet je gebruiken en in welke volgorde? Zonde dat dit niet duidelijk is he?

Als expert op het gebied van combinaties tussen verschillende merken en ingrediënten, weet ik welke combinatie er nodig is voor jouw specifieke huidprobleem. Ja, ik durf het te zeggen: ik help vrouwen aan hun droomhuid. Elke dag opnieuw. And I love it!

Behandelingen & webshop
Met VIVE Huidtherapie wil ik iets betekenen voor alle vrouwen in Nederland, niet alleen voor de vrouwen die in de Bollenstreek wonen. Natuurlijk ben je ongelooflijk welkom in de kliniek, voor een eerlijk huidadvies en een professionele behandeling. Maar VIVE Huidtherapie is méér dan dat. 

De favoriete merken waarmee ik mijn klanten behandel, vind je terug in de webshop. Nee, die webshop doe ik er niet zomaar ‘even bij’. In de webshop steek ik minstens zoveel tijd, aandacht en liefde, zodat VIVE Huidtherapie óók op afstand voor jou van waarde kan zijn.

Online advies
Bij ieder product vind je een specifieke toelichting over de werking en de ingrediënten. Zo weet je vooraf of de crème, lotion of reiniger daadwerkelijk zal bijdragen aan het verbeteren van jouw huid.

Geen impulsaankopen, geen miskopen. Bij VIVE Huidtherapie wéét je wat je koopt. Het is immers mijn missie om ook jou elke ochtend op te laten staan met een stralend, mooi & zelfverzekerd gevoel.
 

Klaar om te kijken hoe we jouw huid kunnen laten stralen?
Check dan hier de huidproducten die we adviseren.

  

Vivian Heemskerk

 

 

 

 

 

 

 

 

Roxanne Poos

Roxanne Poos

Huidtherapeut

Sinds september ’23 is Roxanne 4 dagen per week werkzaam bij VIVE

Ook Roxanne heeft in het verleden zelf ook te maken gehad met acne. Dit maakt dan ook dat ze met veel empathie te werk gaat. Zo zie je dat we binnen ons team allemaal weten hoe het is om een huidprobleem te hebben. Hoe vervelend ook voor ons, maar we begrijpen onze cliënten hierdoor wel extra goed!

Roxanne is sinds 2020 werkzaam binnen de huidtherapie en heeft veel ervaring opgedaan op het gebied van peelings, microneedling en laser. Super allround dus!

Kortom, je bent absoluut in goede handen bij Roxanne!

 

Wist je dat we een eigen podcast hebben?

Huidproblemen VIVE Huidtherapie

Huidproblemen

Meer weten over verschillende huidproblemen en hoe je deze kan verhelpen? 

Behandelingen VIVE Huidtherapie

Behandelingen

Benieuwd welke behandelingen ik aanbied en wat ik voor jou kan betekenen? 

Producten VIVE Huidtherapie

Producten

Welke producten zijn nu echt geschikt voor je huid? Ik heb alleen de beste producten geselecteerd!

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 415 reviews.