Over VIVE Huidtherapie

Bewust of onbewust, op de dagen dat onze huid straalt, stralen we zelf nog nét iets meer. Huidproblemen als acne en pigmentatie kunnen je dan ook onzeker maken. Ik weet er zelf alles van.

Toen ik in 2015 startte als huidtherapeut, was ik wat betreft mijn eigen huid nog weinig met problemen geconfronteerd. Ik kende de problemen van de vrouwen die ik behandelde, ik wist hóé ik die problemen moest behandelen en ik dacht te weten hoe het zou voelen om een huidprobleem te hebben. Ik sprak en zag immers elke dag vrouwen die ermee te maken hadden. 

Pas toen ik in augustus 2019 zelf geconfronteerd werd met acne, maakte ik kennis met wat je écht voelt wanneer je opstaat en weer naar bed gaat met een onzuivere huid. Pas toen besefte ik hoe waardevol mijn kennis en ervaring op het gebied van huidbehandeling daadwerkelijk is.

acne vivian heemskerk

 De waarde van een gezonde huid
Natuurlijk willen we graag mooi zijn, maar wat belangrijker is: we willen ons mooi voelen. Los van de complimentjes van anderen, los van het standaard schoonheidsideaal. We willen zélf het gevoel hebben dat we stralen. Ik zie het bij de vrouwen die ik mag behandelen in mijn kliniek en ik hoor het van de vrouwen die producten uit de VIVE Huidtherapie webshop gebruiken: als je na een periode van onzekerheid ‘s ochtends eindelijk weer op kunt staan met dat stralende, mooie & zelfverzekerde gevoel.. dat is zo ongelooflijk waardevol. Dát is waar VIVE Huidtherapie het voor doet.

VIVE Huidtherapie
In winkels zijn talloze beautyproducten te koop die je een droomhuid beloven, maar waarom kampen er dan nog steeds zoveel vrouwen met onzekerheden over hun huid?

.

 

 

 

Dat komt omdat er veel onduidelijkheid is over wat voor producten geschikt zijn voor jouw huid. Er is zoveel verkrijgbaar, maar welke producten moet je gebruiken en in welke volgorde? Zonde dat dit niet duidelijk is he?

Als expert op het gebied van combinaties tussen verschillende merken en ingrediënten, weet ik welke combinatie er nodig is voor jouw specifieke huidprobleem. Ja, ik durf het te zeggen: ik help vrouwen aan hun droomhuid. Elke dag opnieuw. And I love it!

Behandelingen & webshop
Met VIVE Huidtherapie wil ik iets betekenen voor alle vrouwen in Nederland, niet alleen voor de vrouwen die in de Bollenstreek wonen. Natuurlijk ben je ongelooflijk welkom in de kliniek, voor een eerlijk huidadvies en een professionele behandeling. Maar VIVE Huidtherapie is méér dan dat. 

De favoriete merken waarmee ik mijn klanten behandel, vind je terug in de webshop. Nee, die webshop doe ik er niet zomaar ‘even bij’. In de webshop steek ik minstens zoveel tijd, aandacht en liefde, zodat VIVE Huidtherapie óók op afstand voor jou van waarde kan zijn.

Online advies
Bij ieder product vind je een specifieke toelichting over de werking en de ingrediënten. Zo weet je vooraf of de crème, lotion of reiniger daadwerkelijk zal bijdragen aan het verbeteren van jouw huid.

Geen impulsaankopen, geen miskopen. Bij VIVE Huidtherapie wéét je wat je koopt. Het is immers mijn missie om ook jou elke ochtend op te laten staan met een stralend, mooi & zelfverzekerd gevoel.
 

Klaar om te kijken hoe we jouw huid kunnen laten stralen?
Check dan hier de huidproducten die we adviseren.

  

Vivian Heemskerk

 

 

 

 

 

 

 

 

Bente Brussee

Bente Brussee

Huidtherapeut

Niet alleen Vivian is werkzaam als huidtherapeut bij VIVE Huidtherapie, ook Bente werkt meerdere dagen in de salon.

Bente is al langere tijd werkzaam als huidtherapeut en heeft voorheen bij verschillende grote klinieken gewerkt.

Ze heeft veel ervaring op gedaan op het gebied van lasers, peelings en microneedling. Ze volgde Vivian al langer op Instagram en vond haar visie en denkwijze over de huid heel erg overeenkomen en besloot contact op te nemen. 

“Doordat ik zelf ook erg last heb gehad van acne, weet ik heel goed hoe het voelt om hier dagelijks mee op te staan. Dit motiveerde mij om huidtherapeut te worden. Wij gaan samen werken aan jouw droomhuid! Tot snel!”

Daisy March

Daisy March

Huidtherapeut

Om ons team compleet te maken, wil ik je graag voorstellen aan Daisy. 

Daisy heeft al even werkervaring opgedaan in een praktijk in Haarlem. Daar voert ze verschillende behandelingen uit van peelings, microneedling tot laser. 

Ook Daisy heeft te maken gehad met de keerzijde van acne. Naar eigen zeggen maakt dit dat ze enorm goed weet wat klanten van VIVE doormaken en geeft daar graag wat extra begeleiding in! 

Ook is ze ervaringsdeskundige met het gebruik van Roaccutane. Dus mocht je vragen hebben hierover? Dan ben je bij Daisy aan het goede adres! 

 

Huidproblemen VIVE Huidtherapie

Huidproblemen

Meer weten over verschillende huidproblemen en hoe je deze kan verhelpen? 

Behandelingen VIVE Huidtherapie

Behandelingen

Benieuwd welke behandelingen ik aanbied en wat ik voor jou kan betekenen? 

Producten VIVE Huidtherapie

Producten

Welke producten zijn nu echt geschikt voor je huid? Ik heb alleen de beste producten geselecteerd!

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 426 reviews.