Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

Afspraak inplannen

Voor een behandeling of intake

VIVE Huidtherapie is dé huidkliniek in Zuid-Holland voor het oplossen van huidproblemen en het verbeteren van je huidconditie. 

Elke klant start met een gratis intake, waarin een uitgebreide huidcheck gedaan wordt en een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Tijdens deze intake bespreken we jouw huidproblemen, huidwensen en verwachtingen. Elke huid is anders en dat vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. De huidtherapeut zal je precies uitleggen welke behandelingen en producten voor jou het meest geschikt zijn. Voordat we aan de slag gaan krijg je altijd eerlijk advies over de behandelingen en het te verwachten resultaat.  

Ook na de behandeling blijven we graag met je in contact om te horen hoe je huid de dagen na de behandeling reageert, zodat we je nog beter kunnen begeleiden in het behalen van je droomhuid. 

Iedere behandeling kijken we opnieuw wat de conditie van je huid is en beslissen we wat op dat moment het beste bij je huid past. Op die manier werken we doelgericht toe naar jouw droomhuid.

AFSPRAAK INPLANNEN

Ben je klaar om samen aan de slag te gaan met het verbeteren van je huid? Plan via onderstaande tool een afspraak in voor een huidbehandeling. 

Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor een intake. 

Wil je meteen aan de slag? Kies dan voor intake + behandeling op advies. 

Weet je nog niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid, kies dan voor ‘behandeling op advies’.

SOORTEN BEHANDELINGEN

De afgelopen jaren heeft Vivian Heemskerk, eigenaresse van VIVE Huidtherapie, gezien welke behandelingen écht doen wat ze beloven en welke behandelingen minder effectief zijn. Met dit in gedachten focust VIVE Huidtherapie zich op enkele behandelmethodes. Lees hier meer over alle behandelingen. Dít zijn de behandelingen waar onze klanten en therapeuten dagelijks enorm enthousiast van worden en welke bewezen effectief zijn. 

Heel bewust focust Vivian Heemskerk op enkele behandelingen om de kwaliteit te waarborgen. Alleen behandelingen waar de huidtherapeuten van VIVE Huidtherapie alles over weten, waar goede resultaten mee behaald zijn én waar regelmatig scholing en literatuuronderzoek voor gevolgd worden bieden wij aan.  

VIVE Huidtherapie in Noordwijk werkt alleen met krachtige behandelingen die werken in de diepere huidlagen om huidproblemen op te lossen en te gaan voor een glowy skin. Huidtherapeuten Daisy, Roxanne en Vivian staan voor je klaar om te werken aan jouw droomhuid.

   

  VIVE Spaarpunten

  Wist je dat je in onze VIVE Huidtherapie praktijk spaarpunten kunt verdienen? 

  Met de punten spaar je voor hele mooie prijzen! Denk bijvoorbeeld aan VIVE Skintools, korting of full size VIVE Skincare producten.

  Ben je benieuwd naar hoe je ze kunt verdienen en waar je ze aan uit kunt geven? Lees dan snel verder! 

  VIVE Spaarpunten

  Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

  Bekijk de reviews hieronder!

  Huidproblemen VIVE Huidtherapie

  Cosmelan

  Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

  Behandelingen VIVE Huidtherapie

  Peelings

  Benieuwd welke peelings ik aanbied en wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

  Producten VIVE Huidtherapie

  Microneedling

  Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

  Prijzen VIVE Huidtherapie

  Combinatiebehandelingen

  Wist je dat we ook behandelingen met elkaar combineren? Zo zijn ze nog effectiever!

  De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 407 reviews.