Behandelingen | afspraak inplannen

VIVE Huidtherapie is dé huidkliniek in Zuid-Holland voor het oplossen van huidproblemen en het verbeteren van je huidconditie. 

BEHANDELTRAJECT

Elke klant start met een gratis intake, waarin een uitgebreide huidcheck gedaan wordt en een persoonlijke behandelplan wordt opgesteld. Tijdens deze intake bespreken we jouw huidproblemen, huidwensen en verwachtingen. Elke huid is anders en dat vraagt om een gepersonaliseerde aanpak. De huidtherapeut zal je precies uitleggen welke behandelingen en producten voor jou het meest geschikt zijn. Voordat we aan de slag gaan krijg je altijd eerlijk advies over de behandelingen en het te verwachten resultaat.  

Ook na de behandeling blijven we graag met je in contact om te horen hoe je huid de dagen na de behandeling reageert, zodat we je nog beter kunnen begeleiden in het behalen van je droomhuid. 

Iedere behandeling opnieuw bekijken we wat de conditie is van je huid en beslissen we wat op dat moment het beste bij je huid past. Op die manier werken we doelgericht toe naar jouw droomhuid.

AFSPRAAK INPLANNEN

Ben je klaar om samen aan de slag te gaan met het verbeteren van je huid? Plan via onderstaande tool een afspraak in voor een huidbehandeling. 

Kom je voor de eerste keer? Kies dan voor een intake. 

Wil je meteen aan de slag boek dan aansluitend een behandeling. 

Weet je nog niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid, kies dan voor ‘behandeling op advies’.

SOORTEN BEHANDELINGEN

De afgelopen jaren heeft Vivian Heemskerk, eigenaresse van VIVE Huidtherapie, gezien welke behandelingen écht doen wat ze beloven en welke behandelingen minder effectief zijn. Met dit in gedachten focust VIVE Huidtherapie zich momenteel op peelings, microneedling, Cosmelan behandeling en de nieuwste aanwinst de HydraFacial. Dít zijn de behandelingen waar onze klanten en therapeuten dagelijks enorm enthousiast van worden en welke bewezen effectief zijn. 

Heel bewust focust Vivian Heemskerk op deze vier huidbehandelingen om de kwaliteit te waarborgen. Alleen behandelingen waar de huidtherapeuten van VIVE Huidtherapie alles over weten, waar goede resultaten mee behaald zijn én waar regelmatig scholing en literatuuronderzoek voor gevolgd worden bieden wij aan.  

VIVE Huidtherapie in Katwijk werkt alleen met krachtige behandelingen die werken in de diepere huidlagen om huidproblemen op te lossen en te gaan voor een glowy skin. Huidtherapeuten Vivian & Sanna staan voor je klaar om te werken aan jouw droomhuid.

   

  Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

  Bekijk de reviews hieronder!

  Huidproblemen VIVE Huidtherapie

  Cosmelan

  Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

  Behandelingen VIVE Huidtherapie

  Peelings

  Benieuwd welke peelings ik aanbied en wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

  Producten VIVE Huidtherapie

  Microneedling

  Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

  Prijzen VIVE Huidtherapie

  Combinatiebehandelingen

  Wist je dat we ook behandelingen met elkaar combineren? Zo zijn ze nog effectiever!

  De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 423 reviews.