Behandelingen | afspraak inplannen

Afgelopen jaren heb ik gezien welke behandelingen écht doen wat ze beloven en welke behandelingen minder effectief zijn. Met dit in gedachten focus ik mij momenteel op peelings, microneedling en de Cosmelan behandeling. Dít zijn de behandelingen waar ik dagelijks enorm enthousiast van wordt en welke bewezen effectief zijn.

“Ik ben namelijk van mening dat je nooit in alles goed kan zijn. Persoonlijk kies ik liever voor 3 behandelingen waar ik alles over weet, waar ik goede resultaten mee behaal en waarvoor ik regelmatig literatuuronderzoek doe, trainingen volg en nieuwe mogelijkheden onderzoek.”

 

WAT ZEGGEN KLANTEN?
Volgens mijn cliënten komen ze bij mij vanwege mijn resultaat gerichtheid, enthousiasme en gedrevenheid om hun huid te verbeteren. Ik vertel ze met veel plezier over de ingrediënten die ik gebruik en waarom dit geschikt is voor hun huid. Daarnaast geven ze aan dat ze bij mij terecht kunnen voor eerlijk advies. Mooiere complimenten kan je mij niet geven! Dit is namelijk precies waar ik het voor doe.

AFSPRAAK INPLANNEN
Ben je benieuwd wat ik voor jouw huid kan doen? Plan dan een afspraak in via onderstaande tool. Kies eerst voor een intake (hierin bespreken we je wensen en proberen we te achterhalen wat de status van je huid momenteel is). Mocht je direct een behandeling willen, dan kan je die direct aansluitend inplannen. Weet je niet welke behandeling geschikt is voor jouw huid? Kies van voor “behandeling op advies”.

 

 

Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

Bekijk de reviews hieronder!

Huidproblemen VIVE Huidtherapie

Cosmelan

Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

Behandelingen VIVE Huidtherapie

Peelings

Benieuwd welke peelings ik aanbied en wat ik voor jou kan betekenen? Klik dan hier.

Producten VIVE Huidtherapie

Microneedling

Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

Prijzen VIVE Huidtherapie

Prijzen

Wat zijn de kosten van de behandelingen die ik aanbied? Bekijk ze hieronder. 

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.7/10 gebaseerd op 190 reviews.