Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

VIVE Huidtherapie combinatiebehandeling

HydraPeel combinatiebehandeling

 

Ben jij opzoek naar een combinatiebehandeling die geschikt is voor de vochtarme (acne) huid? Dan raden we je deze behandeling absoluut aan! Vaak voeren we bij deze huidtypes het liefst de Hydrafacial behandeling uit. Maar om acne klachten verder te verminderen kunnen peelings goed helpen. Blijft jouw huid wat te vochtarm voor peelings maar wil je deze stap wel graag zetten? Dan is de HydraPeel the way to go! 

 

Tijdens deze behandeling combineren we een oppervlakkig tot medium peeling met een aantal stapjes van de Hydrafacial. Hierna profiteer je dus van de effecten van de peeling waarbij de huid wel nog op en top gehydrateerd blijft! 

Wat doet deze behandeling?

We starten met het dubbel reinigen van de huid. Vervolgens brengen we een peeling vloeistof aan. We bepalen na het beoordelen van jouw huid welke peeling het meest geschikt is op dat moment. De peeling zorgt ervoor dat het bovenste laagje aan dode huidcellen van je huid verweekt en geeft een boost aan de aanmaak van nieuwe cellen. Ook werkt de peeling talgregulerend en ontstekingsremmend, wat resulteert in minder onzuiverheden. 

Hierna brengen we een hydraterende Hydrafacial booster aan op de huid die de huid intensief hydrateert en herstelt. Terwijl de booster door de huid wordt opgenomen gebruiken we rood led licht. Dit heeft een ontstekingsremmende en kalmerende werking op de acneklachten. We sluiten natuurlijk af met een verzachtende crème met spf!  

“Dit is dus écht een upgrade op het gebied van acne behandelingen!”

Waar moet je rekening mee houden?

Direct na de behandeling

Naderhand kan de huid wat rood zijn. Meestal is dit de volgende dag alweer verdwenen! Ook zul je zien dat de huid weer goed gehydrateerd is.

 

– De behandeling kan niet plaatsvinden op een zongebruinde huid. Dus kom je net van vakantie? Wacht dan minimaal 3 weken voor je een afspraak maakt.
– Tijdens de behandeling mag er geen koortslip aanwezig zijn. Bij gevoeligheid voor een koortslip, slik minimaal 7 dagen voor de behandeling een voedingssupplement L-Lysine, om de kans op een uitbraak te beperken.
– Gebruik van retinol voor de behandeling beperken (7 dagen vooraf stoppen).
– Huidbeschadigingen, zoals: eczeem, psoriasis moeten altijd aangegeven worden in de intake.
– Ben je zwanger? Geef dit vooraf aan! We hebben een speciale HydraFacial behandeling voor tijdens de zwangerschap.
– Bij gebruik van huid verdunnende medicatie, bijv. Accutane of Roaccutane, gebruik hydrocortison of hormoonbehandelingen kunnen we helaas niet behandelen.
– Als je koorts hebt of niet lekker bent, kunnen we de behandeling niet uitvoeren.
– Heb je injectables laten zetten? Zorg dat er minimaal 2 weken tussen het zetten van de injectables en onze afspraak in zit!

Waar moet je rekening mee houden tijdens de behandeling?

De behandeling is niet pijnlijk! Je voelt dat er zeker wat gaande is in je huid, maar dit is niet gevoelig. Het kan dat je bij sommige vloeistoffen een lichte tinteling of branderigheid voelt. Dit klinkt allemaal erger dan het daadwerkelijk is! Al onze cliënten komen terug, dus daar kan je uit opmaken dat het heel goed te doen is. Dit is natuurlijk ook helemaal afhankelijk van het resultaat dat we samen willen behalen.

Tijdens de intake leggen we je uit wat je mag verwachten en hoe lang het duurt voor je resultaat gaat zien. Dit verschilt per huid en behandeling.

 

 

 

 

 

Waar moet je rekening mee houden na deze behandeling?

Na een behandeling adviseer ik 48 uur niet te zwemmen en voor 24 uur je huid niet nat te maken (dus niet reinigen en niet douchen). Tenminste 24 uur na de behandeling niet intensief sporten of je huid blootstellen aan warmtebronnen zoals sauna of stoombad. Je dagelijkse bezigheden kun je uiteraard direct weer hervatten. Na de behandeling mag je niet aan de huid krabben en vermijd harsen 7 dagen na de behandeling.

We adviseren je om je huid niet bloot te stellen aan de zon en je huid goed te beschermen met zonnebrandcrème SPF 30 of 50 (elke 2 uur herhalen). Je mag na de behandeling (na 24 uur) je eigen make-up aanbrengen, dit mag echter niet irriteren (vermijd ingrediënten zoals parfum, parabenen en alcohol). Wil je helemaal veilig zitten met de make-up die je aanbrengt, vraag mij dan naar de make-up (I CONCEAL van IMAGE Skincare).

Mocht je producten gebruiken die na de behandeling niet geschikt zijn, dan bespreken we dit met je. Dit gaat met name om producten met Glycolzuur, Salicylzuur en Retinol.

Wees de dagen na de behandeling vooral erg lief voor je huid en ga er zacht mee om (niet hard met een handdoek schoonmaken of agressief je reiniger inmasseren. Hiermee kan je je huid kapotmaken.

Wees de dagen na de behandeling vooral erg lief voor je huid en ga er zacht mee om (niet hard met een handdoek schoonmaken of agressief je reiniger inmasseren. Hiermee kan je je huid kapotmaken.

Mocht je producten gebruiken die na de behandeling niet geschikt zijn, dan bespreken we dit met je. Dit gaat met name om producten met Glycolzuur, Salicylzuur en Retinol.

Wees de dagen na de behandeling vooral erg lief voor je huid en ga er zacht mee om (niet hard met een handdoek schoonmaken of agressief je reiniger inmasseren. Hiermee kan je je huid kapot maken.

Help! Mijn huid wordt juist onrustiger na de behandeling

Het kan voorkomen dat je huid na de behandeling onzuiverder wordt en dat pigment juist donkerder oogt. Dit is een hele normale reactie. Met de behandeling zetten we namelijk je huidcellen aan het werk en hierdoor gaat je huid sneller nieuwe cellen aanmaken.

Oude cellen komen langzaam naar het oppervlak, maar brengen ook de onzuiverheden en pigment die in de diepere huidlagen zitten mee naar boven.

Geef je huid de tijd om te herstellen, het is het wachten absoluut waard!

 

Klaar om te kijken hoe ik jouw huid kunnen laten stralen?

Welke combinatiebehandelingen voeren we uit?
HydraFacial & Microneedling

Wil jij je huid beter hydrateren en werken aan het verminderen van fijne lijntjes, pigment en acne littekentjes of vlekjes EN een mooie stralende glow? Dan is deze combinatie behandeling een must!

“Dit is de combinatie die zoveel voor mijn huid heeft gedaan! Niet alleen egaliseert het de vlekjes die achterblijven na een ontsteking, het werkt preventief anti-aging en mijn huid voelt veel beter gehydrateerd aan.”

Deze behandeling kan bij bijna iedereen uitgevoerd worden, ook als je nog niet veel gewend bent. Echter zijn er wel twee uitsluitingen. We kunnen deze behandeling beter niet uitvoeren als je huid té gevoelig is of als er veel ontstekingen aanwezig zijn. 

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

Microneedling & vitamine C

Twee effectieve methodes gecombineerd in 1 behandeling; microneedling en vitamine C peeling. Door dit te combineren gaan we nog intensiever aan de slag voor nog meer resultaat. We starten de behandeling met microneedlling om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Vervolgens brengen we een vitamine C peeling aan die dankzij de microneedling nog beter wordt opgenomen door je huid. Beide technieken hebben als doel het vernieuwen van je huid voor een egale huid en het verminderen van fijne lijntjes, zonschade, grove poriën en rimpels. Direct na de behandeling heb je een prachtige GLOW! Deze behandeling is een stukje krachtiger dan de normale microneedling behandeling.

Bekijk hier meer informatie over deze behandeling.

Pixel peel level 1: microneedling & TCA peeling

Door de combinatie van microneedling en een TCA peeling kunnen wij heel mooi collageen stimuleren in de huid! Dit betekent dat we acne littekens, grove poriestructuur, mee-eters, hyperpigmentatie en fijne lijntjes kunnen gaan verminderen. WAUW, klinkt dat niet fantastisch?! 

Eerst passen we enkele laagjes TCA peeling toe en vervolgens brengen we een hyaluronzuur serum aan en starten we met microneedling. Doordat we microneedling toepassen (minuscule gaatjes in onze diepere huidlagen gaan maken), zien we dat de huid in de reparatie stand terecht komt. 

Hierbij zien wij dat er veel collageen en elastine aangemaakt wordt wat zorgt voor een fijne en egale huidstructuur! Je huid wordt niet alleen stevig en egaal, maar gaat ook nog eens van top tot teen stralen!

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

Pixel peel level 2: microneedling & TCA peeling

Dit is de opvolger van pixel peel level 1.

Bij deze behandeling passen we wederom TCA peeling en microneedling toe, echter net in een andere volgorde en met andere ingrediënten en sterktes.

Waar we bij level 1 (voor de meeste huiden geschikt en zonder last van je huid daarna) eerst de peeling toepassen, starten we nu eerst met de microneedling en vervolgens de TCA peeling.

Dit maakt de behandeling intensiever en effectiever. We starten vaak met de pixel peel level 1 en stappen vervolgens over op pixel peel level 2. Je huid is dan goed voorbereid en klaar voor extra resultaat!

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

TCA Cross methode

De TCA Cross methode passen we toe als plaatselijke behandeling voor grove poriën, littekens en gaatjes in de huid.

We stippen het plekje aan met een hoog percentage TCA peeling, zodat er een wit randje omheen komt en de huidcellen binnen een paar dagen loslaten.

Dit is geen pijnlijke behandeling, maar je voelt wel een kleine prikkeling (voor een paar minuten). Dit is normaal. Na de behandeling neemt de witte reactie af (frosting), maar de dagen daarna kan er een klein korstje ontstaan.

Laat dit vooral zitten, smeer de huid goed in met SPF en dan zal je na een paar maanden zien dat de huid van binnenuit verstevigd en het plekje egaler wordt.

We passen dit enkel toe in combinatie met andere behandeling en is verkrijgbaar voor €35,- (meerdere plekjes).

*meerdere behandelingen zijn nodig.
*je kan dit aangeven in de notities en wij zullen uiteraard ook zelf aangeven als dit een goede optie is voor je

Boek hier je afspraak in.

ClearBright combinatie peeling level 1 & 2

Ben jij opzoek naar een behandeling die acne vermindert, de rest vlekjes na acne of pigment/melasma vervaagt en ook nog eens anti-aging werkt? Dan is onze allernieuwste combinatiebehandeling perfect voor jou!

>> Lees hier meer over de ClearBright behandeling << 

MicroVitamin

De MicroVitamin behandeling is een combinatiebehandeling waarbij we drie verschillende behandeltechnieken combineren binnen één behandeling waarmee we de huid kunnen egaliseren, de structuur kunnen verbeteren (bye bye fijne lijntjes en grove poriën!) en tot in de diepere huidlagen hydrateren.

Het resultaat: effectieve huidverbetering en ook nog eens een super mooie glow!

>> Klik hier voor meer informatie << 

Hoe ervaren andere klanten de behandelingen?

Bekijk de reviews hieronder!

Boek hier je afspraak in

 

 

Huidproblemen VIVE Huidtherapie

Cosmelan

Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

Hydrafacial katwijk

HydraFacial

Benieuwd wat de HydraFacial behandeling voor jou kan doen? Klik dan hier.

Producten VIVE Huidtherapie

Microneedling

Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

Prijzen VIVE Huidtherapie

Combinatiebehandelingen

Meer weten over welke combinaties tussen verschillende behandelingen wij inzetten?

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 407 reviews.