Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

Hoe gaat een peeling te werk?

Het peeling seizoen is weer van start! 🎃 Peelings zijn misschien wel de meest besproken behandelingen en bij elke salon of kliniek kan je er wel een ondergaan. Er is veel informatie te vinden over wat peelings doen en hoe ze werken. Maar hoe gaat zo’n behandeling en wat kan je verwachten als je in de stoel ligt? We vertellen je het hier!

In het kort… Waar is een peeling voor en hoe werkt het?

Kijk je er zo naar uit om een gladde en stralende huid te hebben? Dan raden wij een peeling behandeling aan. Met deze behandeling zorgen we ervoor dat de overtollige dode huidcellen die voor een grauwe/-doffe look zorgen, effectief verwijderd worden. Dit doen we door een vloeistof met actieve zuren en enzymen op de huid aan te brengen, deze vloeistof zakt diep in de huid en zorgt voor een chemische reactie (vandaar de naam: chemische peeling!). Klinkt eng (maar is een van de meest effectieve behandeltechnieken waar al veel onderzoek naar gedaan is). 

De celletjes splitsen op en zetten de celvernieuwing in gang. Afhankelijk van de soort (en sterkte) van de peeling en de aangebrachte tijd kan je de intensiteit van de peeling bepalen.

Stap 1: nog even relaxen! 💆🏼‍♀️

Voordat we de vloeistof op de huid aanbrengen starten we natuurlijk met het heerlijk ontspannen reinigen van de huid. Met diverse cleansers gaan we aan de slag om zoveel mogelijk talg en viezigheid van je huid af te halen waardoor de peeling vloeistof goed de huid binnen kan treden. We horen vaak dat deze stap heel relaxed aanvoelt. Lekker masserende bewegingen en een warme doek. Heerlijk!

Stap 2: bye bye onzuiverheden 👋🏻

Hierna ligt de focus op het zo goed mogelijk verwijderen van alle mee-eters en onzuiverheden. Onze huidtherapeuten zorgen ervoor dat de huid direct opgeschoond wordt. Mee-eters, verstopte porien, puistjes.

Alle “troep” wordt als het ware verwijderd. Dit vinden wij stiekem altijd zo satisfying! En wist je dat we hiermee toekomstige onzuivere plekjes op je huid voorkomen? Mee-eters kunnen zich namelijk tot een puistje ontwikkelen!

Stap 3: peeling time! 🧪 

Na het verwijderen van alle onzuiverheden brengen wij de peeling aan. Deze blijft een aantal minuten op de huid zitten. Je kan een beetje warmte op je huid voelen en een aantal tintelingen! Super fijn, je voelt echt dat je huid lekker aan het werk wordt gezet. Soms gaat de huid branden en dan geven we je een waaier voor een fijne verkoeling.

Na de meeste peelings brengen wij een masker aan. Dit zorgt voor een extra hydratatie boost van je huid. Om de behandeling af te sluiten brengen we een herstellende crème aan met een spf waardoor je goed beschermt bent tegen de zon of uv- straling wanneer je hier de deur uit loopt.

Stap 4: ready to glow ✨ 

Wat zie je na de behandeling?! Direct na de behandeling zie je dat de huid al lekker aan het werk is gezet. Dit kan zijn in de vorm van een mooie glow, maar je huid kan ook een beetje rood zien en je kan zien dat de plekjes weer allemaal weggehaald zijn. Geen zorgen! Dit is de volgende dag vaak al weer lekker weggetrokken.

De dagen na de peeling kunnen er wat velletjes ontstaan waar onder je nieuwe perzikzachte huidje tevoorschijn komt! Je huid voelt zachter en gladder. Just like a baby’s butt! 🙈

Wil jij ook zo’n heerlijke peeling? Boek deze dan gauw in! De herfst is namelijk het perfecte seizoen om deze behandeling te ondergaan. Boek hier je behandeling! 

 

Welke combinatiebehandelingen voeren we uit?
HydraFacial & Microneedling

Wil jij je huid beter hydrateren en werken aan het verminderen van fijne lijntjes, pigment en acne littekentjes of vlekjes EN een mooie stralende glow? Dan is deze combinatie behandeling een must!

“Dit is de combinatie die zoveel voor mijn huid heeft gedaan! Niet alleen egaliseert het de vlekjes die achterblijven na een ontsteking, het werkt preventief anti-aging en mijn huid voelt veel beter gehydrateerd aan.”

Deze behandeling kan bij bijna iedereen uitgevoerd worden, ook als je nog niet veel gewend bent. Echter zijn er wel twee uitsluitingen. We kunnen deze behandeling beter niet uitvoeren als je huid té gevoelig is of als er veel ontstekingen aanwezig zijn. 

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

Microneedling & vitamine C

Twee effectieve methodes gecombineerd in 1 behandeling; microneedling en vitamine C peeling. Door dit te combineren gaan we nog intensiever aan de slag voor nog meer resultaat. We starten de behandeling met microneedlling om de aanmaak van collageen en elastine te stimuleren.

Vervolgens brengen we een vitamine C peeling aan die dankzij de microneedling nog beter wordt opgenomen door je huid. Beide technieken hebben als doel het vernieuwen van je huid voor een egale huid en het verminderen van fijne lijntjes, zonschade, grove poriën en rimpels. Direct na de behandeling heb je een prachtige GLOW! Deze behandeling is een stukje krachtiger dan de normale microneedling behandeling.

Bekijk hier meer informatie over deze behandeling.

Pixel peel level 1: microneedling & TCA peeling

Door de combinatie van microneedling en een TCA peeling kunnen wij heel mooi collageen stimuleren in de huid! Dit betekent dat we acne littekens, grove poriestructuur, mee-eters, hyperpigmentatie en fijne lijntjes kunnen gaan verminderen. WAUW, klinkt dat niet fantastisch?! 

Eerst passen we enkele laagjes TCA peeling toe en vervolgens brengen we een hyaluronzuur serum aan en starten we met microneedling. Doordat we microneedling toepassen (minuscule gaatjes in onze diepere huidlagen gaan maken), zien we dat de huid in de reparatie stand terecht komt. 

Hierbij zien wij dat er veel collageen en elastine aangemaakt wordt wat zorgt voor een fijne en egale huidstructuur! Je huid wordt niet alleen stevig en egaal, maar gaat ook nog eens van top tot teen stralen!

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

Pixel peel level 2: microneedling & TCA peeling

Dit is de opvolger van pixel peel level 1.

Bij deze behandeling passen we wederom TCA peeling en microneedling toe, echter net in een andere volgorde en met andere ingrediënten en sterktes.

Waar we bij level 1 (voor de meeste huiden geschikt en zonder last van je huid daarna) eerst de peeling toepassen, starten we nu eerst met de microneedling en vervolgens de TCA peeling.

Dit maakt de behandeling intensiever en effectiever. We starten vaak met de pixel peel level 1 en stappen vervolgens over op pixel peel level 2. Je huid is dan goed voorbereid en klaar voor extra resultaat!

Klik hier voor meer informatie over deze behandeling.

TCA Cross methode

De TCA Cross methode passen we toe als plaatselijke behandeling voor grove poriën, littekens en gaatjes in de huid.

We stippen het plekje aan met een hoog percentage TCA peeling, zodat er een wit randje omheen komt en de huidcellen binnen een paar dagen loslaten.

Dit is geen pijnlijke behandeling, maar je voelt wel een kleine prikkeling (voor een paar minuten). Dit is normaal. Na de behandeling neemt de witte reactie af (frosting), maar de dagen daarna kan er een klein korstje ontstaan.

Laat dit vooral zitten, smeer de huid goed in met SPF en dan zal je na een paar maanden zien dat de huid van binnenuit verstevigd en het plekje egaler wordt.

We passen dit enkel toe in combinatie met andere behandeling en is verkrijgbaar voor €35,- (meerdere plekjes).

*meerdere behandelingen zijn nodig.
*je kan dit aangeven in de notities en wij zullen uiteraard ook zelf aangeven als dit een goede optie is voor je

Boek hier je afspraak in.

Peelings

Klik hier voor meer informatie over peelings

HydraFacial

Klik hier voor alle informatie over de HydraFacial behandelingen

Microneedling

Klik hier voor alle informatie over microneedling

Cosmelan

Klik hier voor alle informatie over de Cosmelan behandeling

*nieuw ClearBright combinatie peeling level 1 & 2

Ben jij opzoek naar een behandeling die acne vermindert, de rest vlekjes na acne of pigment/melasma vervaagt en ook nog eens anti-aging werkt? Dan is onze allernieuwste combinatiebehandeling perfect voor jou!

*nieuw MicroVitamin

De MicroVitamin behandeling is een combinatiebehandeling waarbij we drie verschillende behandeltechnieken combineren binnen één behandeling waarmee we de huid kunnen egaliseren, de structuur kunnen verbeteren (bye bye fijne lijntjes en grove poriën!) en tot in de diepere huidlagen hydrateren.

Het resultaat: effectieve huidverbetering en ook nog eens een super mooie glow!

>> Klik hier voor meer informatie over de MicroVitamin behandeling << 

*nieuw HydraPeel

Ben jij opzoek naar een combinatiebehandeling die geschikt is voor de vochtarme (acne) huid? Dan raden we je deze behandeling absoluut aan! Vaak voeren we bij deze huidtypes het liefst de Hydrafacial behandeling uit.

Maar om acne klachten verder te verminderen kunnen peelings goed helpen. Blijft jouw huid wat te vochtarm voor peelings maar wil je deze stap wel graag zetten? Dan is de HydraPeel the way to go! 

Huidproblemen VIVE Huidtherapie

Cosmelan

Meer weten over de Cosmelan behandeling om pigmentvlekken te verminderen? 

Hydrafacial katwijk

HydraFacial

Benieuwd wat de HydraFacial behandeling voor jou kan doen? Klik dan hier.

Producten VIVE Huidtherapie

Microneedling

Meer weten over microneedling? Dè behandeling voor littekens, rimpels en grove poriën.

Prijzen VIVE Huidtherapie

Prijzen

Wat zijn de kosten van de behandelingen die ik aanbied? Bekijk ze hieronder. 

Boek hier je afspraak in

 

 

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 407 reviews.