Gratis verzending vanaf €75,-

  Voor 21:00 besteld, morgen in huis

VIVE Huidtherapie Producten voor huidverbetering  GRATIS cadeau’s bij je bestelling

the ordinary producten

Waarom the Ordinary producten niet werken


Regelmatig krijg ik de vraag van klanten (in de salon en via de mail) wat mijn ervaring is met de producten van the Ordinary. Zoals je misschien van mij weet, duik ik graag in de ingrediëntenlijst en test ik producten ook zelf uit. Daarnaast heb ik veel klanten gesproken die de producten van the Ordinary gebruikt hebben. Op deze manier heb ik genoeg informatie om te beoordelen of deze producten wel of niet werkzaam zijn.

Ingrediënten van de producten van the Ordinary
De producten van the Ordinary bevatten vaak mooie ingrediënten met hoge percentages. Helaas zijn deze ingrediënten vaak niet samengevoegd met andere werkzame ingrediënten. Een serum van the Ordinary is dus niet te vergelijken met bv een serum uit onze webshop. Waar je bv. bij the Ordinary een serum met vitamine C hebt, heb je dus ook daadwerkelijk alleen een serum met vitamine C. Er zit dus niks anders aan toegevoegd.

Nu zul je misschien denken, oh maar dat is toch juist goed?
Nou niet echt, want op deze manier is het dus geen volwaardige formule.
Juist door meerdere werkzame ingrediënten aan een product toe te voegen, wordt je product effectiever. Een voorbeeld is dat een vitamine C serum eigenlijk nooit zonder vitamine E zou moeten worden ingezet. Vitamine E en vitamine C versterken elkaar en zorgen ervoor dat de formule effectief blijft.

Kortom, terwijl jij denkt goed bezig te zijn met je vitamine C serum (met hoog percentage), ben je eigenlijk een beetje in de maling genomen qua werkzaamheid.


Ben jij een chemicus?
Doordat je producten koopt met losse ingrediënten, moet je dus losse producten met elkaar combineren om ze werkzaam te krijgen. Niet alleen kunnen sommige combinaties slecht zijn voor je huid, je hebt nu minimaal 3 serums nodig om hetzelfde effect te krijgen als een normaal serum. Helaas zie ik het hier vaak verkeerd gaan. Er worden verkeerde combinaties van ingrediënten gebruikt en ook worden ze niet in de juiste volgorde gebruikt.

Dus eigenlijk moet je een chemicus zijn om dit écht op de juiste manier te doen.
Dit is ook iets wat ik vaak hoorde van mijn klanten. Hierdoor bleef goed resultaat uit.


Conclusie
Om deze reden vind ik het persoonlijk lastig om advies te geven over deze producten. Hoewel de ingrediënten meestal prima zijn, voldoen ze helaas niet aan mijn standaard.
Bij VIVE selecteren we enkel de beste producten. Meer dan 80% van de producten die we testen komt niet door de selectie heen. Puur omdat ze niet aan de verwachting voldoen of de prijs / kwaliteit verhouding niet goed is.

Benieuwd welke producten wel door de selectie zijn gekomen?

Lees meer: acne verminderen, maskné, rosacea verminderen of skin icing

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.vivehuidtherapie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 404 reviews.